Aplicație opțiune,


faceți bani online fără efort lista de opțiuni binare fără atașamente

Obțineți ajutor pentru conectare Forum Găsiți, deschideți și închideți aplicații în Android Veți găsi unele aplicații pe ecranele de pornire și toate aplicațiile în secțiunea Toate aplicațiile. Puteți să deschideți aplicații, să comutați între aplicații și să găsiți două aplicații simultan.

Anulare Instalează aplicații pe Apple Watch Află cum să instalezi aplicații noi pe Apple Watch și să gestionezi aplicațiile care apar pe ceas.

Important: unii dintre acești pași funcționează numai pe Android 9 sau versiunile ulterioare. Aflați cum să verificați numărul versiunii Android.

Găsiți și deschideți aplicații Glisați în sus din partea de jos a ecranului. Dacă vedeți opțiunea Toate aplicațiileatingeți-o.

ce este banul electronic cum se face cum să câștigi un bitcoin pe lună

Atingeți aplicația pe care doriți să o deschideți. De la comenzile rapide Dacă aveți opțiuni, alegeți una. Comutați între aplicațiile recente Glisați în sus din partea de jos, țineți, apoi eliberați.

opțiune vesting platforme populare pentru tranzacționare pe un smartphone

Glisați spre stânga sau spre dreapta pentru a comuta la aplicația pe care doriți să o aplicație opțiune. Atingeți aplicația pe care doriți să o deschideți. Închideți aplicațiile Închideți o aplicație: glisați în sus din partea de jos, mențineți apăsat, apoi eliberați și glisați în sus pe aplicație.

câștiguri pe internet 500 pe sarcină tranzacționarea zilnică cu o tendință

Închideți toate aplicațiile: glisați în sus din partea de jos, mențineți apăsat, apoi aplicație opțiune și glisați de la stânga la dreapta.

În stânga, atingeți Ștergeți tot.

câți bani puteți câștiga la pariuri câștigurile pe internet mobil

Găsiți ecranul de pornire: atingeți Ecran de pornire sau Ecran de pornire. Sfat:  chiar dacă nu închideți aplicațiile, nu veți rămâne fără memorie sau baterie.

opțiune de bază de ce depinde bitcoin

Android le gestionează automat. Descărcați noi aplicații.