Autentificare token, Dispozitivul Token | Banca Comercială Română


 • Казалось просто невероятным, что когда-то от этого вот черного как ночь кружка зависели судьбы Земли.
 • Roboții cumpără pentru opțiune

Patria m-Token funcționează pe următoarele smartphone-uri: Aplicația se instalează pe telefonul tău mobil și are aceleași funcții ca și dispozitivul digipass. Astfel soft-ul instalat pe terminalul mobil al utilizatorului îndeplinește următoarele funcții: generează codurile necesare autentificării în aplicația de internet banking; generează codurile necesare autorizării operațiunilor inițiate prin serviciul de internet banking.

coeficient de independență financiară dacă propriile criterii sunt negative

Activare Dacă ai optat pentru varianta de autentificare prin Patria m-Token vei primi 2 mesaje scrise SMS pe telefonul tău mobil: Primul mesaj conține link-ul pe care trebuie să îl accesezi pentru descărcarea aplicației de token mobil. Telefonul va cere confirmarea de a accesa internetul, pentru a descărca aplicația.

Fastbanking - Autentificare prin Token Challenge

Odată cu acceptarea connectării la internet va incepe descărcarea aplicației. După finalizarea cu success a descarcării, autentificare token se va instala.

Token Mobil (m-Token)

Al doilea mesaj conține codul de activare al token-ului mobil. Acest cod va fi solicitat când se accesează prima dată aplicația, pentru activarea acesteia.

Клин неумолимо рос, пока не охватил четверть неба.

După parcugerea acestor pași aplicația va cere configurarea unui cod PIN, fiind astfel protejată împotriva accesului persoanelor neautorizate. Utilizare Token-ul mobil poate fi activat pe toate terminalele mobile care suportă tehnologia JAVA practic toate telefoanele mobile disponibile pe piață după anul precum și pe majoritatea smartphone-urilor dotate cu următoarele sisteme de operare: Android și iOS.

Patria m-Token funcționeaza în autentificare token offline nu necesită conexiune la internet după ce a fost instalată și activată.

 1. Олвину хотелось бы показать властителям в Лизе и Диаспаре весь этот мир -- таким, каким он видел его -- Хилвар, -- наконец проговорил он, -- а ты уверен, что то, что я делаю, -- правильно.
 2. Adx pentru opțiuni binare
 3. Cum câștigă banii ivangai
 4. Câștigând bani fără investiții pe internet
 5. Câștiga cu adevărat bani pe schimb
 6. Programe de tranzacționare a opțiunilor binare
 7. Raiffeisen Bank
 8. În cazul în care pentru a câștiga bani mari

Astfel, în momentul în care aplicația generează codul de securitate, nu se conectează la sistemele băncii și nu se mai trimit sau receptionează mesaje text. În cazul în care codul de activare este introdus greșit de 3 ori, procesul de activare va fi blocat și trebuie să te adresezi serviciului Info Lineoferit gratuit, pentru o redistribuire de m-Token.

Tranzactii bancare online in siguranta Siguranta tranzactiilor tale reprezinta pentru Raiffeisen Bank o prioritate maxima. Securitatea serviciului de internet banking Pasi de autentificare pentru acces in maxima securitate Serviciul de internet banking, Raiffeisen Online, incorporeaza cele mai moderne si mai sigure tehnologii anti-frauda. Pasii de autentificare si de autorizare sunt securizati prin utilizarea unor dispozitive hardware tokenpersonalizate pentru fiecare client.

Pentru a utiliza Patria m-Token va trebui să accesezi aplicația din meniul telefonului tău și să introduci codul PIN definit inițial. Codul PIN nu este validat de aplicație, permitând accesul direct.

Produse si servicii

În cazul introducerii unui PIN incorect aplicația va afisa un indiciu steag greșit. Dacă vei accepta acest indiciu, aplicația va genera coduri de securitate eronate, ceea ce va duce la blocarea utilizatorului. Steagul și numele tării la care se referă trebuie să fie reținute pentru conectări ulterioare. Steagul este atribuit codului PIN stabilit și va fi afișat la fiecare rulare a aplicației, în cazul în care a fost introdus un PIN corect. Afișarea unui alt steag înseamnă că a fost introdus un cod PIN greșit.

 • К его полному изумлению, тот отказался подчиниться.
 • Opțiuni binare robot q opton

Indiciul sub formă de steag al codului PIN este folosit doar pentru a verifica corectitudinea acestuia de către utilizator evitând astfel blocarea aplicației. Dacă a fost introdus un cod PIN greșit și răspunsul steagul a fost acceptat, tokenul mobil funcționează, însă codurile generate de aplicație vor fi incorecte.

cum să investești bani și să câștigi bani pe asta

În cazul în care codul de activare este introdus greșit de 3 ori, procesul de activare va fi blocat și trebuie să vă adresați serviciului Info Line la numărul de telefon  Schimbarea codului PIN necesită acces temporar la Autentificare token. Securitate Codul PIN setat este o informație confidențială și nu trebuie dezvăluit nimănui!

linii de opțiuni binare rsi

Patria Bank nu va solicita niciodată dezvăluirea codului PIN personal! Centrul de presă.