Cont fiat


Expedieri si returnari Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii.

cont fiat

Expedierea comenzilor pentru produsele aflate in stoc se efectueaza in maxim 48 de ore. Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea cont fiat cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile O.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile cont fiat la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale cont fiat document tine loc de contract conform legislatiei romanesti si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare a confirmarii automate de primire a comenzii.

cont fiat

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc. Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii si numai prin transfer bancar.

cont fiat