Oferte simbolice


opțiuni strategie pendul

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment! Detalii eveniment Vă invităm la o incursiune în arta și cultura autentică a Indiei, având șansa de a descoperi, în aceeași seară, îmbinarea muzicală a două instrumente tradiționale - flautul din bambus bansuri și santurul - precum și o prezentare captivantă de dans Kuchipudi, unul din cele opt stiluri de dans clasic indian.

tehnică privind opțiunile binare

Avându-și oferte simbolice în dansurile oferte simbolice de templu și bazându-se pe tratatul antic de dramaturgie, Natya Shastra, dansul Kuchipudi ilustrează povestiri mitologice cu ajutorul expresiilor faciale și a gesturilor simbolice ale mâinilor.

Acest stil de dans se remarcă prin frumusețea costumelor, grația și energia mișcărilor, precum și prin demonstrații de acrobație și de măiestrie tehnică, cum ar fi interpretarea unor bătăi ritmice cu picioarele așezate pe un platou metalic.

strategii de tranzacționare a opțiunilor video

Bansuri este unul din cele mai străvechi și sacre instrumente indiene, menționat în textele vedice și în unele opere de artă budiste cu o vechime de de ani. Realizat dintr-o singură trestie de bambus, bansuri e un instrument muzical asociat cu păstoritul, fiind folosit până în secolul XX doar în muzica folclorică.

Am gasit 409 anunturi

Santurul este un instrument muzical cu coarde lovite, cunoscut la noi sub numele de țambal. Originar din Persia, acest instrument a călătorit în diferite părți ale Orientului Mijlociu, fiecare țară personalizându-l și încorporându-l în repertoriul său muzical.

scopul de a câștiga mai mulți bani

În India, santurul a fost introdus în sec. Nu ai gasit ce cautai? Foloseste butonul de cautare.

cum să faci bani în plus în timpul tău liber