Opțiune Video


Combinații, Excluderi. Adăugați sau excludeți anumite grupuri demografice în tabel modificând starea punctului. În dreptul grupurilor demografice vizate va apărea un punct verde, iar în dreptul celor excluse va apărea un punct roșu. Adăugați date demografice detaliate În meniul pentru pagini din partea stângă, dați clic pe Segmente de public.

Optiune Navigatie Filme/Video In Motion Audi A4,A5,A6,A7,A8,Q5,Q7 Timisoara • bolipulmonare.ro

Dați clic pe pictograma opțiune Video. Puteți să adăugați noi date demografice detaliate dacă dați clic pe caseta de selectare de lângă fiecare segment de public pe care îl adăugați. Repetați pașii 4 și 5 până când selectați fiecare segment de date demografice detaliate pe care doriți să îl adăugați în campanie.

Dați clic pe Salvați pentru a adăuga în campanie grupurile demografice alese.

opțiune Video

Adăugați direcționarea în funcție de preocupări segmente de public cu interese similare sau segmente de public interesate În meniul pentru pagini din partea stângă, dați clic pe Segmente de public. Selectați o listă de remarketing bifând caseta de lângă aceasta. Opțiune Video a afla mai multe despre opțiunile de direcționare, consultați Despre direcționare și observații pentru campaniile în Rețeaua opțiune Video display.

Pentru a afla mai multe despre opțiunile de direcționare, consultați Despre direcționare și observații pentru campaniile din Rețeaua de display ; opțional adăugați în grupul de anunțuri și alte segmente de public interesate sau cu interesate similare.

  1. Setarea opțiunilor „Redare” pentru un fișier video din prezentare - PowerPoint
  2. Indicatori secreți de opțiuni binare
  3. This feature is currently available if you're using Gmail through work, school, or other organization.

Dați clic pe Salvați. Adăugați direcționarea pe bază de liste de remarketing În meniul pentru pagini din partea stângă, dați clic pe Segmente de public. Dacă folosiți abonările sau vizitele unor canale Muzică YouTube pentru remarketing, va trebui să vă asigurați că trimiteți la canalul corect. Aflați mai multe Adăugați direcționarea către destinații de plasare În meniul opțiune Video pagini din partea stângă, dați clic pe Destinații de plasare.

Dați clic pe pictograma plus.

Adăugați opțiuni de direcționare în campaniile video

Selectați campania și grupurile de anunțuri în care doriți să adăugați opțiunea de direcționare către destinații de plasare. Dacă vizați anumite canale YouTube de muzicieni, poate fi necesar să verificați ce videoclipuri vor fi incluse. Aflați mai multe despre modificările aduse canalelor de muzicieni de pe YouTube Adăugați direcționarea pe subiecte În meniul pentru pagini din partea stângă, dați clic pe Subiecte. Selectați campania și grupurile de anunțuri în care doriți să adăugați opțiunea de direcționare pe subiecte.

Inițiază sau participă la un apel video din Gmail

Alegeți subiectele pe care doriți să le adăugați. Adăugați direcționarea în funcție de cuvinte cheie În meniul pentru pagini din partea stângă, dați clic pe Cuvinte cheie. Selectați campania și grupurile de anunțuri în care doriți să adăugați cuvinte cheie.

Alegeți cuvintele cheie pe care doriți să le adăugați. Introduceți sau inserați cuvintele cheie în caseta din partea stângă.

opțiune Video

Pentru a vedea idei, introduceți în caseta din partea dreaptă pagina de destinație, un site similar sau termeni ori expresii care descriu produsul sau serviciul dvs.

Google Ads va afișa numai ideile de cuvinte cheie relevante pentru companie. Direcționarea în funcție de cuvinte cheie opțiune Video comportă diferit în funcție de rețelele pe care le vizați: rezultatele căutării YouTube: vizăm cuvântul sau expresia folosite pentru a căuta pe YouTube; videoclipuri YouTube și parteneri video Google din Rețeaua opțiune Video display: vizăm conținutul paginilor web direcționare în funcție de context.

Puteți vedea rețelele pe care le vizați dacă selectați Toate campaniile în meniul de navigare din stânga, apoi dați clic pe Setări.

Pai daca ati trimis in guvern numai hoti

Astfel obțineți o imagine de ansamblu asupra setărilor din campaniile dvs. Dacă doriți să folosiți cuvinte cheie pentru direcționare pe baza semnalelor de la utilizatori, puteți folosi segmente de public cu intenții personalizate. Adăugați locații În meniul pentru pagini din partea stângă, dați clic pe Locații.

În meniul din partea de sus, alegeți dacă doriți să vizați sau să excludeți anumite locații din campanie. Adăugați locațiile dorite sau o rază din jurul unei anumite locații.

De fapt, în general, procedurile nu reușesc să trezească entuziasmul în nimeni. Aaaa, ce-mi mai place! Cu toate acestea, industria asigurărilor a progresat semnificativ în ultimii ani și se poate lăuda cu faptul că a făcut pași esențiali pentru a răspunde nevoii de soluționare rapidă a opțiune Video asiguraților, grație trendului de digitalizare: în prezent, clienții pot face plăți și pot notifica daunele online, au parte de oferte personalizate și livrate rapid, astfel de facilități devenind tot mai larg răspândite. Însă, atunci când chiar se întâmplă ceva neașteptat, iar clienții au nevoie acută de soluții bune, cât mai curând, aceștia sunt nevoiți să treacă printr-un proces îndelungat de constatare a daunelor, care a suferit prea puține schimbări de-a lungul timpului.

Locațiile pot fi reprezentate de orașe, coduri poștale, țări, județe, state, districte, aeroporturi sau regiuni. Nu pot tranzacționa opțiuni binare de rază nu este disponibilă pentru excluderea direcționării în funcție de locație.

Adăugați limbi În meniul pentru pagini din partea stângă, dați clic pe Setări. Selectați o campanie bifând caseta de lângă aceasta. Selectați Modificați din bara albastră care apare deasupra tabelului, deschizând astfel un meniu drop-down. Selectați Schimbați limbile.

Adăugați opțiuni de direcționare în campaniile video - Google Ads Ajutor

Introduceți sau selectați o limbă. Dați clic pe Aplicați. Adăugați direcționarea în funcție de dispozitiv Pentru campaniile video: dați clic pe Opțiune Video în meniul pentru pagini; selectați una dintre campaniile video; dați clic pe Dispozitive din meniul pentru pagini; plasați cursorul deasupra dispozitivului pe care doriți să îl vizați; bani fără investiții pe internet clic pe pictograma creion din coloana Ajustarea sumelor licitate; selectați Măriți sau Micșorați din meniul drop-down; introduceți procentajul cu care doriți să ajustați sumele opțiune Video dați clic pe Salvați.

Folosiți excluderi pentru a împiedica afișarea anunțurilor în anumite cazuri Opțiune Video posibil să constatați că anunțul dvs. În acest caz, vă recomandăm să adăugați subiectul sau grupul demografic respectiv ca excludere.

Acest lucru poate fi util atunci când videoclipul are relevanță maximă pentru un anumit grup demografic și doriți să vizați anumite subiecte, dar să excludeți anumiți spectatori. Excludeți opțiunile de direcționare pentru campania sau grupul de anunțuri video Dați clic pe Campanii video în panoul de navigare, apoi pe Campanii în meniul pentru pagini din partea stângă. Dați clic pe pictograma creion de lângă campania video pe care doriți să o modificați.

Dacă doriți să adăugați o excludere într-un anumit grup de anunțuri, selectați-l din Grupuri de anunțuri, din meniul pentru pagini aflat în partea stângă. Din meniul pentru pagini din partea stângă, selectați metoda de direcționare la care doriți să adăugați o excludere: Cuvinte cheie, Segmente de public, Grupuri demografice, Subiecte, Destinații de plasare sau Locații.

Urmați pașii necesari pentru a adăuga excluderi, apoi dați clic pe Salvați. Dacă excludeți anumite canale YouTube de muzicieni, poate fi necesar să verificați ce videoclipuri vor fi incluse. Aflați mai multe despre modificările aduse canalelor de muzicieni de pe YouTube A fost util?

opțiune Video

Cum putem să îmbunătățim această pagină?