Opțiuni acordate.


opțiuni acordate adânc în bani opțiune

Fiecare pachet Service Pack nou conține toate remedierile care se află în pachetele de servicii anterioare, împreună cu orice remedieri noi. Recomandarea noastră este să aplicați cel mai recent pachet Service Pack și cea mai recentă actualizare opțiuni acordate pentru acel pachet Service Pack.

Nu trebuie să instalați un pachet de servicii anterior înainte de a instala cel mai recent pachet Service Pack. Utilizați tabelul 1 din următorul articol pentru a găsi mai multe informații despre cel mai recent pachet Service Pack și cea mai recentă actualizare cumulativă. Cum se determină nivelul de versiune, ediție și actualizare a SQL Server și componentele sale Mai multe informații Valoarea procentuală se bazează pe grantul opțiuni acordate memorie specificat în configurația Governor Resource.

opțiuni acordate ajută la câștigarea de bani în 2020

De exemplu, luați în considerare următorul scenariu: Aveți un rezervor de resurse al cărui volum maxim de memorie este de 10 gigaocteți GO. Dacă această interogare obține 1 GB fără aceste opțiuni, va obține aceeași valoare, deoarece 1 GB aparține acestei zone minime și maxime.

Notă Aceste două opțiuni noi de acordare a memoriei de interogare nu sunt disponibile pentru crearea sau reconstruirea indexului.

opțiuni acordate cel mai bun proiect cu opțiuni binare

Pentru mai multe informații despre acordarea memoriei, consultați înțelegerea acordării memoriei SQL Server. Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

opțiuni acordate opțiuni binare indicator rs

Extindeți-vă competențele.