Opțiuni IR


Tom Quayle kindly introduce actual usage for recording and live performance to modernize your tube amp experience.

Vă rugăm să consultați condițiile de rezervare

Conceptul inițial al acestui dispozitiv unic a venit în timpul dezvoltării emblematicului head de amplificator Waza. Pentru a testa și a rafina circuitele de tensiune și ieșire AC ale amplificatorului, echipa BOSS a creat o cutie de sarcină personalizată cu capabilități care depășesc cu mult posibilitățile oricărei unități disponibile în comerț.

Opțiuni IR

Acest design inovator a avut succes atât de mult încât a devenit temelia logică pentru dezvoltarea unui set de instrumente de generație viitoare pentru chitaristul cu amplificatoare moderne cu tub.

Ton și Senzație Puternice ale Amplificatorului la Orice Volum Ca utilizator de amplificator cu tub, știți că sună și se simte cel mai bine atunci când este dat cu adevărat la maxim. Dar dacă sunteți ca majoritatea dintre noi, este o rară plăcere să putem deschide suficient volumul pentru a debloca acel potențial total de expresie.

Opțiuni IR

Cutiile de sarcină și atenuatoarele de volum, acționate de o ieșire a difuzoarelor unui amplificator cu tuburi, au încercat Opțiuni IR rezolve această problemă în ultimii ani. Dar, în timp ce reduc volumul și oferă rezultate viabile, ele introduc în mod obișnuit artefacte care schimbă tonul, răspunsul dinamic și caracterul de distorsiune, lăsându-vă o experiență nesatisfăcătoare.

Secțiunea avansată de încărcare reactivă a WAZA Tube Amp Expander elimină complet Opțiuni IR artefacte, permițându-vă să experimentați sunetul adevărat și simțul interactiv al amplificatorului în timp ce controlați volumul pentru a se potrivi cu orice situație. O caracteristică importantă o reprezintă controalele panoului Resonance-Z și Presence-Z, care optimizează interacțiunea impedanței foarte importante cu transformatorul de ieșire al amplificatorului.

Selectând din 16 setări diferite, puteți să vă faceți propriile caractere de amplificatoare și să răspundă exact ca și cum ați fi fost conectat la cabinetul difuzorului preferat.

Traducere "opțiuni" în spaniolă

Este suportat orice amplificator cu tub pentru chitare de strategie pentru opțiuni binare 60 la de wați, de la combinații vintage la head-uri moderne cu gain mare. Setările pot fi accesate cu ajutorul unui buton al panoului și sunt prevăzute controale suplimentare pentru reverb și alte funcții. Există, de asemenea, un buton de scriere pentru salvarea ajustărilor minore din timpul unui concert.

Conectarea opțională a pedalei GA-FC pune întreg controlul performanței la picioarele dvs.

Opțiuni IR

Puteți chiar controla nivelurile prin conectarea pedalelor de expresie opționale la GA-FC. Patru EQ-uri diferite sunt disponibile pentru modelarea strategică a tonului dvs.

Canon iR C1021i

Loop-urile externe oferă operare selectabilă în serie sau paralel, plus suport pentru dispozitivele la opțiuni pip de linie și pentru efectele stompbox standard. Cu ieșiri paralele de difuzor, puteți conduce până la două cabine de scenă, de la stația analogică de putere clasă AB integrată de W. Împreună cu opțiunea unui control al nivelului neîntrerupt pentru orice amplificator conectat, această putere de scenă robustă deschide, de asemenea, capacitatea de a impulsiona un volum preferat de putere mică Opțiuni IR volumul potrivit pentru scenă.

Ieșirile de linie mono și stereo balansate includ modelarea sunetului din emulația inclusă a microfonului de cabinet sau IR-urile utilizatorilor, furnizând semnale directe pentru mixerul principal PA, monitoarele de scenă și dispozitivele de înregistrare.

Există și o ieșire USB, oferind un altă sursă directă pentru înregistrarea cu software-ul preferat de producție de muzică.

Iar cu ieșirea de căști dedicată, puteți exersa cu un ton bogat de tub, fără a-i deranja pe ceilalți din apropiere. Personalizare Intensă Waza Tube Amp Expander funcționează excelent direct scos din cutie, dar conectarea la software-ul editorului dedicat prin USB deblochează un potențial creativ suplimentar.

În primul rând, puteți edita efectele și EQ-urile în detalii amănunțite.

WAZA Tube Amp Expander

În plus, puteți selecta din 22 de microfoane de Opțiuni IR diferite pentru ieșirile directe, fiecare la Opțiuni IR dvs. Există chiar și 32 sloturi de utilizator pentru încărcarea IR-urilor de difuzoare dacă se dorește Sunt disponibile și alte îmbunătățiri, inclusiv MIDI, parametrii sistemului și un contur de intensitate pentru tonuri mari, pline, la niveluri silențioase.

Seturile de setări preferate pot fi salvate pe computer și organizate ca seturi live pentru diferite concerte și scenarii de înregistrare.