Plătiți jeton. Jetoane de utilitate


Jetoane de securitate

Casă mare în stil renascentist Marele Pod Marele Pod este o clădire specială, care poate fi modernizată. Odată ce o aveți la nivelul 1, o primiți la ziua exercitării opțiunilor din primele misiunio puteți moderniza de până la 6 ori!

Pentru asta, trebuie să avansați prin misiuni și să obțineți pachete de modernizare. Plătiți jeton se pot primi și ca recompensă de la cuferele pe care le deschideți în schimbul Florinilor.

Server oficial

Carnaval În februarieîn Forge of Empires aveți ocazia de a vă pierde în iureșul colorat care este Carnavalul de la Veneția. La acest eveniment, veți ajuta un personaj misterios să-și găsească iubirea. Veți face asta oferindu-le trandafiri participanților la bal. Ei vă pot oferi inimi la schimb. Toată acțiunea are loc în fereastra evenimentului.

Lucrurile bune au un preț

Obțineți 1 trandafir pe oră, dar contorul se oprește dacă aveți deja 11 sau mai mulți trandafiri, așa că asigurați-vă că îi oferiți plătiți jeton timp pentru a putea primi alții.

Trandafirii sunt oferiți unuia din cei 3 participanți mascați de la bal.

Ştiri pe aceeaşi temă Peste Capitalul străin a fost cel care la începutul secolului trecut  a finanţat construcţia infrastructurii şi dus la crearea unei industrii competitive. Iar din acest punct de vedere, cel mai mult a contribuit capitalul german, îndreptat în mare parte  industrie şi exploatarea bogăţiilor solului, dar şi construcţii de căi ferate. Începând cu anul şi până în preajma Primului Război Mondial, situaţia materială a oamenilor care munceau nu era una deloc roză, în condiţiile în care preţurile alimentelor creştea de la o zi la alta, iar salariile se duceau în jos.

Fiecare din ei vine cu șanse diferite de acceptare, și vă oferă inimi la schimb. Cu cât este mai mică șansa de câștig, cu atât este mai mare recompensa.

Ce este un jeton de bloc?

De fiecare dată când sunteți respinși, numărul de inimi crește pentru acea opțiune. Prima persoană care are norocul de a fi acceptată, primește toată suma de inimi disponibilă și numărul se resetează.

Puteți alege să plătiți cu inimi pentru dublarea șansei ca participantul la bal să vă accepte trandafirul. Inimile pe care reușiți să le adunați pot fi folosite pentru obținerea de premii variate.

sisteme cuantice bani rapidi opțiuni nokian tyers

La Carnavalul de la Veneția puteți primi mai multe tipuri de premii: Există un premiu care poate fi cumpărat direct cu inimi. Premiile directe se schimbă o dată la câteva ore, așa că fiți cu ochii pe ele dacă doriți ceva anume! Există și un cufăr, care conține câteva premii potențiale.

idei de a câștiga bani pe Internet 2020 obținerea unei adrese bitcoin

Când deschideți cufărul, veți primi unul dintre premii aleatoriu. Și conținutul cufărului se schimbă, așa că urmăriți contorul de sub el!

Recompensa Noul Casanova se primește când câștigați cel mai mare număr de inimi din vecinătate în schimbul unui singur trandafir. Dacă reușiți să aveți cel mai mare număr de inimi, obținute cu un singur trandafir, atunci când contorul ajunge la 0, câștigați!

Statuia este dovada reușitei, precum și o plătiți jeton a spiritului Carnavalului de la Veneția.

chat cu opțiuni binare cum să câștigi mulți bani în Hill Climb

Pentru a vă crește șansele de a câștiga recompense, îndepliniți misiunile oferite de un Casanova. La misiuni veți primi trandafiri sau inimi, iar dacă le completați pe toate, veți primi un portret și o clădire nouă de eveniment.