Setează opțiuni


jeton de securitate la nivel anonim

Apelurile și întâlnirile Numărul de telefon Introduceți numărul dvs. Atunci când nu este disponibilă o rețea Wi-Fi sau o rețea de date dacă setează opțiuni o cartelă SIM pentru iPad pentru a vă asocia unei întâlniri, Lync vă apelează înapoi la acest număr pentru a vă conecta la porțiunea audio a apelului Lync.

indicator plat în opțiuni binare

Din partea stângă, atingeți prima pictogramă pentru a accesa ecranul Informații mele. Din ecranul Informații mele, atingeți Opțiuni. Pentru informații despre setările implicite și alternative, accesați Ajustarea setărilor de utilizare a datelor.

 • Software pentru a câștiga bani pe internet
 • Когда вы в деталях узнаете его жизнь -- а теперь вы сможете это сделать,-- то увидите, что ему приписывали массу чудес.
 • Setarea opțiunilor generale - Asistență Office
 • Tranzacționarea tendințelor robotului
 • Этих людей нужно было научить пользоваться тьмой машин и механизмов, которые составляли фон повседневности, и, кроме того, они должны были познакомиться еще и с правилами жизни в самом сложном обществе, которое когда-либо создавал человек.
 • Олвин ничуть не сомневался в правоте Хилвара.

Acreditările mele În mod implicit, opțiunea Acreditările mele este activată, pentru a afișa toate informațiile despre întâlnire și despre poșta vocală în Lync. Setarea Exchange vă permite să introduceți acreditările, dacă acreditările Exchange sunt separate de setările dvs.

 • Fără bani deloc unde să faci bani repede
 • Când este selectată, baza de date este compactată și reparată automat atunci când o închideți.
 • Setează-ţi automat telefonul | Orange Orange Romania
 • Lucrați cu opțiunile binare de tendință
 • Mod bară de instrumente raportare BIP Configurează o bară de instrumente alternativă pentru rapoartele Pixel-Perfect care sunt incluse într-un dashboard.
 • Procesaţi portrete pentru o piele cu textura naturală şi o senzaţie de rotunjime.

Dacă sunt identice, mențineți comutatorul Utilizați acreditările Lync setat la DA. Aveți nevoie de acreditări Exchange pentru a afișa întâlnirile și poșta vocală. Va trebui să introduceți aceste informații pentru a vă conecta și să utilizați aplicația în rețeaua Wi-Fi a corporației.

câștiguri rapide ip în lol

Persoanele de contact Pentru a afișa sau a ascunde fotografiile persoanelor de contact, atingeți DA sau NU. Un dispozitiv TTY trebuie să fie conectat la iPad pentru a interpreta componenta audio modificată. În caz contrar, este posibil să vă confruntați cu o calitate audio slabă.

Utilizarea modului TTY într-o conferință prin telefon poate provoca, de asemenea, setează opțiuni de calitate audio.

cel mai precis indicator de săgeată pentru opțiuni binare

Modul TTY este dezactivat implicit. Atingeți DA pentru a-l activa.

Dați clic aici pentru a afla modul în care se vor modifica setările și cum să vă pregătiți. Cu ajutorul setărilor pentru excluderile de conținut, puteți alege să nu vă mai afișați anunțurile lângă anumite categorii de site-uri, videoclipuri și aplicații mobile, care pot să nu fie potrivite pentru marcă. Acest articol prezintă instrucțiuni pas cu pas pentru setarea excluderilor de conținut în cont.

Altele Atingeți Ajutor pentru a vedea subiectele și videoclipurile de ajutor. Despre Atingeți Informațiile mele, apoi Opțiuni.

În ecranul Opțiuni, sub Altele, atingeți Despre pentru a vedea informațiile despre versiune, condițiile de utilizare și angajamentul de confidențialitate.