Simbolul arată


Fier: Călcare Simbourile pentru spălarea cu apă Următoarele simboluri indică spălatul de mână sau spălatul la maşina de spălat şi se pot combina unul cu altul pentru a da informaţii mai detaliate.

cum să faci bani rapid fără să faci nimic

Important: linia indică întotdeauna necesitatea ca procesul de spălare să fie făcut pe modul delicat. Bazin cu X: nu spălaţi în apă.

Simbol Specificație Informații, citiți textul de pe afișaj Atunci când unul dintre sistemele mașinii nu are comportamentul dorit, simbolul pentru informații se aprinde și un text se afișează pe afișajul pentru șofer. Simbolul pentru informații se poate aprinde și împreună cu alte sisteme. Eroare la sistemul de frânare Simbolul se aprinde când apare o eroare la frâna de parcare. Eroare ABS Dacă simbolul se aprinde, sistemul nu funcționează.

Bazin cu mână: spălare de mână, clătire normală şi stoarcere blândă. Simbolurile curăţării chimice Următoarele simboluri sunt legate de curăţarea chimică şi pot fi combinate unele cu altele pentru a oferi informaţii mai detaliate.

câștigați bani la 50 de ani

Simbolurile pentru uscare Simbolurile sunt specificate de folosirea punctelor care pot apărea simbolul arată interiorul cercului: un punct indică faptul că uscarea se face folosind programul delicat; două puncte indică uscarea normală. Pătrat: haine ce pot fi uscate în uscător.

Pictogramele de stare și simbolurile de pe iPhone

Haine ce nu pot fi uscate în uscător. Simbolurile sunt specificate de folosirea punctelor care pot apărea în interiorul fierului de călcat.

Simbolurile Sataniste

Fier: hainele pot fi călcate. A nu manager de cont în opțiuni binare călca Pot simbolurile de pe etichetele hainelor să ne ajute în alegerea programului corect de spălare?

cele mai bune câștiguri de pe internet

Etichetele de pe haine pot indica setările pentru control și ajustare, cum ar fi: mişcarea aburului, numită de asemenea acţiune mecanică ce poate fi normală sau scăzutăclătirea temperatură normală sau simbolul arată şi acţiunea centrifugă normală sau scurtă. În funcţie de setarea procesului de spălare, este necesar să se facă referire la simboluri şi la linia care poate apărea sub bazin şi care indică tipul ideal de program.

Simbolul de inserție (^)

Să vedem diferitele tipuri de linii: nicio linie: hainele pot fi spălate la viteză maximă, folosind programul pentru bumbac. Acţiune mecanică normală, clătire şi stoarcere normale.

 • Люди перемещались по разным мирам, как хотели - а сейчас их потомки боятся высунуться за пределы своего города.
 • Opțiunile binare retrag bani din conturile demo
 • Dă- site- ul în cazul în care puteți face bani
 • Simbol - Wikipedia
 • Вместе со всем прочим мы утратили опыт и знания, позволившие осуществить .
 • Человеческое существо, как и любой другой объект, определяется своей структурой - своим образом.
 • Cum să faci bani online fără un site web
 • Так вот, я убежден, что этот план состоял в том, чтобы не оставить Диаспар и Лиз разобщенными навечно.

Acţiune mecanică redusă, clătire la termperatură scăzută şi stoarcere redusă. Pentru fiecare tip de material este bine să se evite temperaturile excesive, ţinând cont de următoarele reguli simple: bumbacul colorat trebuie spălat separat hainele căptuşite şi mătasea trebuie să fie curățate întotdeauna uscat.

cum să câștigi bani mici

De asemenea, lâna se poate deforma dacă este atârnată, deci este recomandată întinderea hainelor din lână şi îndepărtarea lor de sursele de căldură. Urmând instrucţiunile noastre, vă veţi putea păstra hainele noi mai mult timp iar momentul spălării va fi unul de răsfăţ pentru hainele noastre şi nu va mai fi un joc periculos, asemănător Ruletei Ruseşti!

 • Pictogramele de stare și simbolurile de pe iPhone Află ce semnifică pictogramele de stare și simbolurile din partea de sus a ecranului.
 • Câștiguri internet casă
 • Metodologia câștigurilor pe internet
 • Simbolul de inserție (^) - Google Analytics Ajutor
 • Вот вопрос, на который мне хотелось бы услышать ответ.
 • Но в противном случае машина вряд ли мчала бы его сейчас под землей.
 • Tranzacționarea zilnică cu o tendință
 • Итак, это тебе уже известно.