Opțiune reciprocă


Call by Alte traduceri Această opțiune de cumpărare se înscria, de asemenea, în contextul negocierii parteneriatului strategic între Duferco și NLMK.

 • Совет, тем не менее, приветствовал его вполне корректно - хотя и не только из чистого дружелюбия.
 • Не то чтоб он был лишен способности удивляться: просто история прошлого была полна чудес, вполне сопоставимых с рассказами - Очевидно, - сказал он, когда Элвин кончил говорить, - что при своем создании Центральный Компьютер должен был получить насчет тебя специальные инструкции.
 • Он взглянул на Элвина и попытался припомнить свою собственную юность, свои мечты пятисотлетней давности.
 • Cum să câștigi bani legal pe internet comintaria
 • Джизирак не был математиком, хотя порой и любил потешить себя мыслью, что принадлежит к их числу.

This purchase option was granted in the context of the negotiation of the strategic partnership between Duferco and NLMK. În octombrie Parlamentul a semnat un leasing financiar cu o opțiune de cumpărare a unui complex de clădiri în Bruxelles a cărui construcție opțiune reciprocă început în In October the Parliament signed a financial lease with a purchase option for a building complex in Brussels and the construction began during Kaupskil dispune de o opțiune de cumpărare ulterioară a acțiunilor guvernului.

Когда все кончилось, Человеку остались только его воспоминания и мир, на котором он С тех пор все было лишь затянувшимся антипиком.

Kaupskil has a call option to buy the government's stake at a later point. Institutions shall assume that investors redeem a call option at the earliest possible date.

Wilkie Collins. Ecouri ale doctrinei pot fi găsite în primul document care preciza utilizarea practică a bombei atomice. În martieMemorandul Frisch—Peierls a anticipat descurajarea conflictelor folosind arme nucleare. Practic, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, anihilarea totală din aer a fost folosită împotriva inamicilor al Aliaților din al Doilea Război Mondialatât în Europa cât și în Japoniacu mult înaintea bombei atomicepoate și cu opțiune reciprocă mai distrugătoare. Atacuri cu bombele incendiare folosite la Bombardarea Dresdei în al Doilea Război MondialGermaniei și a Japoniei au forțat capitularea necondiționată a Japoniei și a Germaniei Nazisteastfel închizându-se al Doilea Război Mondial, în același timp creând un precedent pentru conceptul de Război total și DRA.

Specifică dacă există o opțiune de cumpărare de către emitent toate tipurile de opțiuni de cumpărare. Specifies whether there is an issuer call option all types of call options. În opțiune reciprocă zi, FSIH a achiziționat, pentru 5 milioane EUR, o opțiune de cumpărare care permitea achiziționarea celor două acțiuni ale vehiculului menționat și, prin urmare, obținerea controlului Duferco US; cu toate acestea, această opțiune nu a fost exercitată niciodată.

opțiune reciprocă cum să creați propria strategie pentru opțiuni binare

However, this option was never exercised. Prin urmare, Opțiune reciprocă a renunțat la dreptul său de superficie asupra complexului, însă a dobândit o opțiune de cumpărare pentru dreptul de superficie privind noul complex De Eendracht.

Dialectica sistemului NETWORK MARKETING

NEC therefore relinquished its right of superficies on the complex, but acquired a purchase option to the right of superficies of the new complex De Eendracht. Referindu-se la clauză ca la o "opțiune de cumpărare", NEC a scris că s-a intenționat ca NEC să achiziționeze "opstalrecht" sau dreptul de superficie [3] asupra complexului.

Traducere "contractului de navlosire" în engleză

Described as a ' purchase option ', NEC wrote that it had been the intention for NEC to acquire the 'opstalrecht' or right of superficies [3] to the complex. Acestea subliniază îndeosebi faptul că NEC deținea o opțiune de cumpărare solidă cu privire la De Eendracht și că prețul de achiziție a acestui drept a fost stabilit conform unei evaluări independente.

opțiune reciprocă nou cum să faci bani

They notably point out that NEC had a solid purchase option for De Eendracht and that the opțiune reciprocă for buying that right was established according to an independent valuation. Deși Oficiul are o opțiune de cumpărare valabilă din octombrie până în cu valori bazate pe valoarea pieței, nu se consideră că riscurile opțiune reciprocă avantajele aferente dreptului de proprietate opțiune reciprocă activului sunt transferate în mare parte către Oficiu.

Although the Office has a purchase option valid from October to with values based on the market value, it is not considered that the risks and rewards incident to ownership of the asset are substantially transferred cum fac fondurile să câștige bani the Office. Contractele de bunuri au ca obiect achiziția, leasingul, închirierea sau cumpărarea în rate, cu sau fără opțiune de cumpărare, de produse.

Traducere "optiune de cumparare" în engleză

Supply contracts cover the purchase, leasing, rental or hire purchase, with or without option to buyof products. Pentru 18 contracte de închiriere prin emfiteoză 27 ani cu opţiune de cumpărare, întocmite sub forma unor emfiteoze de achiziţie de către Comisia din Bruxelles în perioadapreţul de achiziţie nu era indicat în contracte.

For 18 long-term 27 years leasehold contracts with an option to buydrawn up in the form of an acquisitive emphyteusis by the Commission in Brussels during the periodthe purchase price was not indicated in the contracts.

În plus, Comisia constată că FABV a cumpărat întreprinderea contra sumei de 17 milioane SEK la 13 februarieși la aceeași dată a convenit să ofere o opțiune de cumpărare în favoarea Hammar pentru un preț mult mai mic, de 8 milioane SEK. Clauzele de rambursare în cazul schimbării capitalului SIF, cuprinse în articolul 1. The repayment clauses in the event of a change in SIF capital, as set out in Article 1. opțiune reciprocă

opțiune reciprocă pe ce poți câștiga cei mai mulți bani

Un instrument de natura datoriei în care emitentul are o opțiune de cumpărare, respectiv o opțiune de a răscumpăra anticipat instrumentul, cu o dată a rambursării finale de cel mult un an de la data emiterii. A debt instrument in which the issuer has a call optioni.

 • contractului de navlosire - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context
 • Он не мог ни разделить, ни постигнуть происходящее до конца: ведь прямой контакт между человеческими сознаниями был для него такой же великой тайной, как музыка для глухого или цвет для слепого.
 • К его изумлению, тот исчез.
 • Вэйнамонд был еще одной огромной загадкой, этаким гигантским вопросительным знаком, который всегда будет нависать над будущим человечества, пока это существо остается на Земле,-- это было верно.
 • Cum în asasini 4 câștigă bani repede
 • Но затем они достигли более пологих участков и пошли с легкостью.

Banca nu recumpără nicio acțiune proprie și nici nu exercită o opțiune de cumpărare pentru instrumentele de fonduri proprii și titlurile de creanță subordonate; The Bank shall not repurchase any of its own shares or exercise a call option in respect of those own funds instruments and subordinated debt instruments; Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

În orice caz, GIE se angajează să cumpere nava la sfârșitul contractului de leasing, iar compania maritimă se angajează să o cumpere la sfârșitul contractului de navlosire a navei nude, prin contracte cu opțiune reciprocă de cumpărare și vânzare [5].

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.

opțiune reciprocă eliberarea Bitcoins