Relevanța opțiunilor


Your Honor, this man's opinion is not relevant. Evident, această opţiune nu este relevantă pentru activitatea offline. Obviously, this option is not relevant for offline assignments. Diferența în ceea ce privește specificațiile produsului nu este relevantă din punct de vedere al compensării încrucișate.

The difference in product specifications is irrelevant from the cross-compensation point of view. Viața personală detectivului Relevanța opțiunilor nu este relevantă. Detective Stabler's personal life isn't relevant.

nu este relevanta - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

Eu lucrez la shopper pentru creditul școlar, dar vârsta mea nu este relevantă. I work at the Shopper for school credit, but my age isn't relevant. Aceasta nu este relevantă şi nu are nicio legătură directă cu drepturile omului. That is not relevant and it has nothing directly to do with human rights.

Despre anunțurile pentru compararea opțiunilor

Însă comparația nu este relevantă pentru problema pusă în discuție în cazul de față. But that comparison is not relevant to the question at issue here.

relevanța opțiunilor

Pentru conurile frontale, limitarea masei nu este relevantă. The weight cut-off is not relevant for nose cones. Profitabilitatea nu este relevantă pentru persoanele fizice. The profitability is not relevant for natural persons. Împrejurarea că acest alt stat membru aplică secretul bancar nu este relevantă în această privință.

relevanța opțiunilor

The fact that that other Member State applies banking secrecy is not relevant in that regard. În primul rând, o piaţă energetică nu este relevantă.

relevanța opțiunilor

Firstly, an energy market is not relevant. Prin urmare, cererea de excludere a codului NC nu este relevantă. Therefore, the claim for the relevanța opțiunilor of the CN code is not relevant.

relevanța opțiunilor

Cu toate acestea, această relație nu este relevantă pentru domeniul de aplicare al prezentei anchete. However, this relation is irrelevant for the purpose of this investigation. Conicitatea echivalentă nu este relevantă pentru trenurile echipate cu osii ale căror roți se rotesc independent. Equivalent conicity is not relevant for trains equipped with axles whose wheels rotate relevanța opțiunilor.

Participarea lui Don nu este relevantă pentru această afacere.

relevanța opțiunilor

Don's participation is not relevant to this deal. Fericirea în viața asta nu este relevantă. Happiness in this life is irrelevant. Disputa cu tatăl meu nu este relevantă.

relevanța opțiunilor

The argument with my father is not relevant. Totuși, cerința de la punctul 4.

Evaluează compania

However the provision in annex 7, paragraph 4. Autoritățile islandeze au confirmat, de asemenea, că naționalitatea islandeză nu este relevantă în acest sens.

The Icelandic authorities have also confirmed that the Icelandic nationality is not relevant in this respect. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

 • rilevanza delle - Traducere în română - exemple în italiană | Reverso Context
 • Cel mai bun mod de a câștiga bani pe internet fără investiții
 • Evaluarea Companiei se efectuează în baza răspunsurilor la cele 60 de întrebări divizate pe 7 rubrici în formularul de evaluare.
 • Despre anunțurile pentru compararea opțiunilor - Google Merchant Center Ajutor
 • Căutarea după dată vs după relevanță
 • Relevanţa anunţurilor - Google Ads Ajutor

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

Evaluează compania - Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.

 1. Despre anunțurile pentru compararea opțiunilor Despre anunțurile pentru compararea opțiunilor Promovați un grup de produse de pe site-ul serviciului de comparare de produse SCP folosind anunțuri pentru compararea opțiunilor.
 2. Cum să faci bani în propria casă
 3. Site- ul oficial de tranzacționare migdal
 4. Cel mai bun algoritm pentru opțiuni binare
 5. Cum să primiți semnale pe opțiuni binare